Omet al contingut

TALLERS 2024

Vimbodí és un poble lligat a la història del vidre i de la sarga i d’aquí neix la col·laboració entre el Museu del Vidre de Vimbodí i Poblet i Anna Sínia.

    Aquest és el calendari anual on podràs trobar una gran varietat de tallers de cistelleria que faig a Vimbodí cada mes.

Quan t’apuntes a un taller de cistelleria has de pensar que contribueixes a mantenir viu un ofici que ha acompanyat a la humanitat al llarg de la història, que ha estat estretament lligat a les civilitzacions d’arreu del món i que actualment , a casa nostra, està en perill d’extinció. Participant als tallers no només t’enduràs la peça que elaboris sinó que t’emportaràs un bocinet del llegat dels nostres avantpassats.   

Si per altra banda ets un grup de persones, Ajuntament, Associació, Centre Cívic, … i tens ganes de fer alguna activitat cistellera, em puc moure per tot el territori per portar els teixits naturals allà on sigui necessari. Els tallers que ofereixo tenen una duració de 7 hores aproximadament i estan limitats a grups de 10 persones tot i que puc oferir altres de menys durada o per a grups més nombrosos com els següents:

TALLER D’INICIACIÓ A LA CISTELLERIA

Farem un cistellet de mèdula amb cul de fullola, és ideal per tenir un primer contacte amb la cistelleria i els materials naturals.

Dirigit a: totes les edats

TALLER PARTICIPATIU DE CABANES SALVATGES

Farem una cabana amb materials naturals de l’entorn. És un taller ideal per fer en escoles i fires perquè pot participar molta gent i de totes les edats; el resultat és espectacular. Treballarem amb la tècnica del niu i el teixit aleatori que ens permet construir-la sense tenir nocions de cistelleria

Dirigit a: totes les edats